divendres, 13 d’octubre del 2023

A LES MOSQUES ELS AGRADA LA CACA

 


Títol: A LES MOSQUES ELS AGRADA LA CACA

Autor: PAU VALLVERDÚ / Il·lustracions: ONA

Ed: KKCULOPEDOPIS

Dues mosques tafaneres i que els hi agrada molt la caca, decideixen viatjar i provar tantes caques com trobin per tal de descobrir quina és la més bona. Es troben caques grans, petites, immenses, d' animals molt diferents, però al final us sorprendrà.

És un conte molt senzill, de petit format i amb tapa tova, està escrit en lletra de pal, és un conte per riure, a la quitxalla els solen agradar els contes que parlen de caca. Com que hi surten animals molt diferents, d'hàbitats  molt diferents i que mengen coses molt diferents, podem parlar de l'alimentació dels animals, del lloc on viuen, podem fer prediccions amb la mainada per tal que ens diguin què creuen que menja cada animal, si són animals fàcils de trobar al nostra entorn...

Un llibre que agradarà als més petits i no tan petits. Un llibre pels petits lectors, per quan comencen a llegir, està en lletra de pal, és repetitiu, no massa llarg perquè no es cansin.

En aquest mateix blog hi ha un altre conte que parla de caques i que els hi agrada molt "LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP"  us deixo l' enllaç per si us ve de gust fer-hi una ullada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RONDALLA DE GALEJADORS

  Títol: "RONDALLA DE GALEJADORS" Autor:JOSEP GIOL I MAS / Il·lustradora: MONTSE GIOL I AMICH Editorial: GRÀFIQUES CENTELLES   Avu...