dijous, 18 d’abril del 2024

QUI ESTIMA UN DRAC?

 


Títol: "QUI ESTIMA UN DRAC?"

Autora: BIANCA SHULZE / Il·lustradora: SAMARA HARDY

Editorial; CRUÏLLA

Un altre conte de dracs diferent, per explicar aquest SANT JORDI. En aquest bloc trobareu altres contes de dracs.

Què li passa a la dragoneta que està trista? S'acosta la festa de l'amistat, una festa que a ella li agrada molt, però... què passa? on són tots els seus amics? Tothom està enfeinat i ningú li fa cas; bé, el ratolí i el gatet procuren ajudar-la. Tu, també la vols ajudar?

És un llibre interactiu per a mainada petita de tal manera que per ajudar a la dragoneta, hem d'anar seguint les instruccions que ens dóna el llibre, des d'explicar acudits per fer-la riure, a cantar, tirar-nos per terra... fins que aconseguim que la dragoneta torni a estar contenta. Al final veurem com els seus amics no s'han oblidat d'ella, només li havien preparat una festa sorpresa, perquè, qui estima un drac? TOTHOM!!!

Un conte que a l'escola ens pot donar molt de joc, per parlar de com ens sentim, per parlar de quines paraules boniques ens podem dir, què ens agrada que ens facin quan estem tristos.



També podem aprofitar perquè expliquin acudits, inventin històries..., per tal de millorar l'expressió oral, el vocabulari, ajudar a fer perdre la vergonya, sempre tenint en compte de no forçar a ningú, crec que han de sortir voluntàriament.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RONDALLA DE GALEJADORS

  Títol: "RONDALLA DE GALEJADORS" Autor:JOSEP GIOL I MAS / Il·lustradora: MONTSE GIOL I AMICH Editorial: GRÀFIQUES CENTELLES   Avu...